Uitnodiging evenement Cabrio2enjoy rit 16 april 2023 " Brugs Ommeland "

Beste leden, cabrioliefhebbers,


Maurice en Geertrui nemen jullie mee doorheen het Brugs Ommeland tot het Meetjesland.


Wij starten in het centrum van Zedelgem in West-Vlaanderen, enkele km verder rijden we St. Michiels binnen door het Provinciaal domein dat als " Tillegembos " gekend is voor zijngemengd bos metnaald- en loofbomen. In het bos kan je hetprachtig kasteel van Tillegem bezichtigen.

Dan trekken verder door naar Loppem gekend voorhetneogotisch kasteel van Loppem met walgracht uit de 19de eeuw. Het enige kasteel in België waarvan de architectuur en het interieur volledig in hun oorspronkelijke staat zijn behouden. Hierna rijden we verder richting Hertsberge met nog zijn unieke dorpskern.

We overschrijden de provinciale grens en komen aan in Oost-Vlaanderen, richting Aalter en de regio van het Meetjesland dat zich profileert als een rustige plattelandsregio, dicht bij de Noordzee en vlak bij de cultuursteden Gent en Brugge. Het is in trek als fiets- en wandelregio. De Huysmanhoeve en Drongengoedhoeve fungeren als streekbezoekerscentra.Na Lovendegem komen we onderweg door Eeklo, de centrumstad van het Meetjesland, en Maldegem waar een overvloed aan terrasje zijn.

Hierna keren we terug richting West-Vlaanderen om te eindigen in Oostveld-Oedelem.


Afstand rit: 126 km


Wil jij van al deze schoonheid genieten, dan zien wij jullie alvast op 16 april 2023.


Voor de geïnteresseerden eindigen we met een lekker diner in Restaurant 't Zwarte Veld, info op het inschrijvingsformulier. (niet verplicht)


Wie geen lid is kan ook deelnemen aan de rit als kennismaking, inschrijven kan via de link op de pagina KENNISMAKING van de website.(uiterste inschrijfdatum 6 april 2023!)

Na betaling van je inschrijving krijg je nog een betalingsbevestiging met jullie keuze.(niet betaald is niet ingeschreven!)


Belangrijk:

Eventuele annulaties dienen uiterlijk gemeld te worden vóór vrijdag 14 april 12h. Indien je later of geen melding doorgeeftzal volgens het clubreglement een kost aangerekend worden bij een volgende inschrijving.


Link Cabrio2enjoy reglement:

Agenda activiteiten Cabrio2enjoy 2023 *** SAVE THE DATES ***

Beste cabriovrienden,


Hieronder de agenda van de activiteiten van Cabrio2enjoy voor 2023:


5 maart Henegouwen "Pays des Colinnes " Eric & Hilde

16 april Brugse Ommeland tot Meetjesland Maurice & Geertrui

14 mei Vlakkelandroute (Axel) Siegfried & Marleen

18 juni Biesbossen & Bergsche Maas (NL) Luc & Gerlinde

16 juli 3 - Landen Tour Erwin & Ann

20 augustus "De Westhoektoer" Dirk en Claudine 

10 september Tanneke 2 Filip & Marianne

15 oktober Kanalen van de Kempen Glenn & Else

19 november Herfstrit Ron & Sonja

Uitnodiging evenement Cabrio2enjoy rit 5 maart 2023 "Pays des Colinnes "

Beste leden, cabrioliefhebbers,

Eindelijk is het zover en kunnen we starten met onze 2° jaargang van Cabrio2enjoy!

Wij hebben er terug volle goesting in, jullie ook?! Let's enjoy your cabriolet with Cabrio2enjoy for 2023 !!!

Eric en Hilde nemen jullie mee doorheen Henegouwen de streek van "Pays des Colinnes "

Wij vertrekken en eindigen vanuit het prachtige Kluisbuis op de Mont-de-l'Enclus "

Het Pays des Collines, dat bestaat uit de gemeenten Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Anvaing, Mont-de-l'Enclus en een deel van de gemeente Ath (de dorpen Mainvault, Houtaing en Ostiches), is een gebied doordrenkt met een sterke identiteit en het gevoel van een gemeenschappelijk behoren tot het "Pays des Collines", diep geworteld in associaties, folklore en mentaliteit.

Het is een echte identiteit die wordt gedeeld door de gemeenten, gevoeld door de inwoners en ervaren in de folklore.Het is een land van legendes waar heksen, reuzen en andere raadselachtige en emblematische personages getuigen van het rijke culturele verleden van de regio.Dit is waar de inwoners van Les Collines trots op zijn.

Met een rijk verleden profiteert deze regio van zijn eigen geomorfologie die hem al zijn specificiteit geeft.Genesteld in het noorden van Henegouwen, grenzend aan het Vlaamse Gewest, onderscheidt het zich tussen de uitgestrekte vlaktes van Zuid-Brussel en Oost-Doornik.

Wil jij van al deze schoonheid genieten, dan zien wij jullie alvast op 5 maart 2023.

Voor de geïnteresseerden eindigen we met een lekker diner, info op het inschrijvingsformulier. (niet verplicht)

Wie geen lid is kan ook deelnemen aan de rit als kennismaking, inschrijven kan via de link op de pagina KENNISMAKING van de website.(inschrijvingen afgesloten)

Na betaling van je inschrijving krijg je nog een betalingsbevestiging met jullie keuze.(niet betaald is niet ingeschreven!)


===================================================================================